A jó szövegíró eléri azt, hogy figyelmet és ezzel vásárlót szerezz!                

A jó szöveg az olvasó által tovább írható és vásárlásra ösztönöz

szövegíró

A szövegírás nem csupán technika, maga az írás jóval több ennél. Az írásnak kétségkívül van mesterségbeli része, de ennél jóval több fantázia, kreativitás, nyelvi lelemény, ami magával ragadja az olvasót. Sok helyen láthatod, hogy szövegírási technikákat, vagy ilyen technikákkal előállított szövegeket kínálnak, a profi szövegírók. Bárkit nyugodtan választhatsz közülük, amelyiket szimpatikusnak tartod, biztos sok gondot levesznek a válladról. Ám ha hosszútávon gondolkodsz nem elég, ha olvasható szövegeket kapsz. Olyan szövegekre, - a szövegírás révén létrejött szövegekből, a vállalkozásodról, a termékeidről kialakuló történetre van szükséged, - amit az olvasóid követni fognak. Sőt szívesen újra is olvasnak. Ehhez azonban hosszú távon, nemcsak a landoló oldalak szövegezésére van szükséged. Inkább olyan szövegírásra lesz szükséged, amely megragadja a figyelmed és elgondolkodtat, ami lángra gyújt és szívesen találkozol velük máskor is. 


szövegírás

Csupán az írási technikák révén előállított szövegek, az olvasót is egyfajta mechanikus módon működő lénynek tekintik, akik ugyanúgy reagálnak a főcímekre, kulcsszavakra, s a vásárlási ajánlatokra. Ám mi fontosabbnak tartjuk, hogy egy technika uralta világban, aminél az alkotás, az üzletépítés jóval több, előrébb való legyen a filozófia és az embert is, valóban embernek tekintsék, s ne pedig olvasó gépnek. Az olyan olvasók, akik valóban elköteleződnek és követnek a szövegeid miatt, sokkal hosszabb távon lesznek a vevőid és a partnereid, s átlagosan is jóval magasabb összegeket költenek majd nálad, mint a mechanikus szövegezésre reagáló olvasók. 

 

A szövegírás segítségével a vevőid tudnak majd ajánlani téged

 

szövegírás

Mi abban hiszünk, és olyan szövegeket írunk, amivel azok cégek, emberek, akiknek van víziója, filozófiája, arról, amit tesz, - amit a cégével, termékeivel tesz másokért – elérik, hogy figyelemmel kísérjék őket, mert ez a filozófia, vízió tükröződik át minden szövegen. S igazából ez a valódi húzóereje az értékesítésüknek is. Ezek a szövegek nemcsak olvasókat teremtenek, akikből vevők lesznek, hanem olyan embereket, akik szívesen lesznek szócsövei mindannak, amit Te és a céged képvisel. Ezek az olvasók tudni fogják, hogyan ajánljanak téged, mert adsz hozzá nekik megfelelő szövegeket és gondolatokat.

 

Nézd meg a legnagyobb cégeket a világon, nekik történeteik, vízióik, stratégiájuk, küldetésük van. Ezek a szövegek, bizony nagyon hosszú oldalak is lehetnek és az idővel csak egyre gyarapodnak. S nézd meg a kicsiket, akik a technikákban hisznek, nekik akcióik, eladási csomagjaik és elszalaszthatatlan lehetőségeik vannak. Az ő szövegeik nyúlfarknyiak, pár száz szóban elmondanak mindent és ezek a szövegek sose változnak. Bármivel foglalkozol is, bármekkora volumenben, akkor is ennél több kell, hogy légy, többek kellenek, hogy legyenek a szövegeid. Azokban az időkben, amiket már csak nagyszülők elbeszéléséből és regényekből ismersz, a legtöbb kisboltnak is megvolt a küldetése, így a hangulata és aurája. Nem belső dizájnja, beállított fényei és dekorációja. S pontosan ez a különbség egy szöveg között, ami közvetít valamit, amitől elkötelezett vásárlód lesz, s az olyan szöveg között, amely csupán egyszer eladni igyekszik és éppen rávesz valakit: „hogy na jó akkor most kipróbálom”.


szövegírás