Online marketing képzés

 

Gyorsan segítek, hogy hatékonyabbá váljon az online marketinged!

 

Kérdésed van az üzleti kommunikációval és a marketing egyes területeivel kapcsolatban?


Nem tudtál eddig senkinél rákérdezni a problémád megoldására, de ezért nem is akartál több tízezer forintot kidobni, valamilyen képzésre?


Szeretnéd hatékonyabbá tenni a vevők meggyőzését és könnyebben kezelhetővé a bevételek növelését?

 

Most a legégetőbb kérdéseidre, - 2 órás személyre szabott - egyéni online képzési rendszerünk segítségével választ kaphatsz tőlem!

 

Melyek azok a területek, amihez igényelheted az online marketing képzést?

 

Válaszd bármelyik lentebb megjelölt témakört, mindegyik területen előzetes felmérés után, 2 óra alatt nagyon kézzelfogható megoldásokat kapsz!

 

Tudom, hogy vannak problémák, amikre napokig keresed a megoldást az interneten, de és sok mindenre a választ meg sem találod magyarul.

 

S pontosan emiatt nem tudsz magasabb szintre lépni az online marketingben, mint szeretnéd. Mi most rengeteg időt megspórolunk neked, mert bármilyen területen is legyen gondod, az alább felsoroltak közül tőlem olyan válaszokat kapsz, amit már azonnal alkalmazhatsz és a hatékonyságuk is garantált.


online marketing képzés

 

Online marketing stratégia

 

Az üzletépítés alapjait, akkor fogod megérteni, ha pontosan különbséget tudsz tenni a stratégia és marketing között! A marketing többnyire taktikai elemekből áll, amik mögé kell az átfogó stratégia! Mire fókuszáljon a stratégiád és milyen taktikai elemeket gyakorolj be, ezt segítek megtalálni!


Óriási problémát jelent az oktatásunkban, hogy alapszabályok, mint információk megtanítására fókuszálunk, amit el kell raktározni – bemagolni – az elmédben. Majd ezek alapján a szabályok alapján gyakoroltatnak be veled már gyerekkortól típus feladatokat. A legfontosabb feladatot nem a kreativitás, hanem az azonos típusú problémák felismerése. S ez a rendszer alapvetően gátolja, hogy tudj stratégiai szinten gondolkodni és egy stratégiához megfelelő taktikai elemeket rendelni.

 

S mint mindenben a világon az online marketingedben is éppen ez lesz a kulcs ahhoz, hogy valóban eredményes légy! Elmondom egyszerűen és érthetően, hogy mire fókuszálj, ahhoz, hogy hosszútávon eredményes légy és ehhez megtaláld a megfelelő marketing eszközöket!


Keresőoptimalizálás

 

Nem tudod, hogy mi az, amit megtehetnél, azért, hogy még több látogatód legyen a weboldaladon? Megnézem, hogy mire érdemes fókuszálnod és miket tehetsz ennek az érdekében!


Sok mítosz és trükk kering arról, hogyan lehet a keresőben elöl szerepelni! Azonban mióta mindenkinek személyre szabott keresési adatok jelennek meg, az internetezési szokásainak megfelelően, azóta már nincs egy univerzális módszer, amivel egy adott kulcsszóra minden felhasználónak a Te honlapod fog megjelenni az első oldalon.


Teljesen mást kell csinálnod ma már csinálnod ahhoz, hogy valóban azokat érted el, akik a Te célcsoportodhoz tartoznak. S ha nem kezded el már ma ezt a módszert, akkor a konkurenseid olyan előnyökre tehetnek szert, amit talán sohasem tudsz már behozni.Google AdWords

 

A Google Adwords stratégiád nagymértékben megkönnyíti, hogy a költségeid megtérüljenek!


A Google hirdetési kampányokon, sokszor nagyon egyszerű javítani! Van jó pár olyan beállítás, amit semmilyen kézikönyvben és oktató anyagban nem találsz meg! Én elmondom neked, hogy melyek azok a logikai jelek, amikkel gyorsan javíthatsz a hirdetési mutatóidon és mikre figyelj, a hosszú távú eredményességhez!


Mivel hirdetsz már az Adwordsben ilyen gyorsan még semmilyen oktatás nem térült meg neked, mint az, amit tőlem kapsz! Amennyiben most indulsz, akkor pedig garantáltan több százezer forintot meg fogsz takarítani a hirdetéseken!


 

Közösségi média

 

Facebook, Twitter, Youtube, Instagram. Szeretnéd végre tudni, hogy mire és hogyan érdemes, az ezekben a csatornákban rejlő lehetőségeket kihasználnod?


Egészen máshogy kell építkezni az egyes közösségi média felületeken és teljesen más célokat is szolgálnak.


Amennyiben nem teszel különbséget ezeknek a közösségi média felületeknek a stratégiájában és mindenütt ugyanazt a típusú üzenetet igyekszel kommunikálni, akkor rengeteg energiád kárba vész!


Gyorsan segítek átlátni az egyes csatornákban lévő lehetőségeket. S sok tippet adok ahhoz is, hogy milyen ingyenes szoftvereket tudsz használni annak érdekében, hogy a közösségi médiára fordított időd radikálisan csökkenjen!online marketing képzés

 

Google Analytics

 

Sokszor elveszel az adatok között és nem tudod, hogyan lehetne a statisztikákból, konkrét eredményekhez vezető megállapításokat levonni?


Megnézem az Analytics fiók beállításaidat, hogy ne legyen ezzel gondod! Sok apró beállításon és a különböző fiókok összekapcsolásán, egyedi kódok honlapba építésén múlik, hogy végre lásd a fától az erdőt.


A statisztikai adatok mögött végre észre vedd a honlap látogatóid valódi igényeit!


 

Szövegírás, és meggyőzéstechnika

 

Szeretnéd tudni, hogy mi az, amiért az olvasók és mi az, amiért a kereső robotok is szeretni fogják a honlapod?


Kiderítem, hogyan módosíthatsz könnyen a meglévő szövegeiden ehhez!


A szövegírás jelentősége a sokszorosára nőtt. A Google új algoritmusa ma már a releváns tartalmat és azok frissülési ütemét követi egy-egy oldalon.


Így ha nem tudsz folyamatosan megfelelő tartalmakat készíteni, akkor azok, akik megfelelő mennyiségű és jó tartalmú szövegeket hoznak létre biztos, hogy jóval több embert fognak elérni, mint aki nem tarja velük a lépést.

 

Email marketing, adatbázis építés

 

Olyan hírleveleket küldenél rendszeresen, amik segítségével valóban sikerül megragadni a figyelmet?


Új ötletekre van szükséged, hogy hogyan építs legális adatbázist? Elmondom a legfontosabb buktatókat, amiket jó, ha elkerülsz!


S elmondom azt is mikre érdemes figyelned és milyen rendszerben és tematika szerint érdemes leveleket küldeni ahhoz, hogy valóban célt érj velük.


S nagyon fontos az is, hogy milyen háttéranyagokat állíts össze a leveleid mögé, amelyek segítségével az email marketing tényleg meghozza a gyümölcsét.


 

Gyors kezdés, a vállalkozás indításhoz, új termék bevezetéséhez

 

Új vállalkozás indítása? Új termékek bevezetése? Segítek felépíteni ezekhez az alapokat és elmondani, hogy mire figyelj! Nagyon sok kérdés merül fel, egy-egy új és fontos lépés megtételénél.


A bizonytalanságot csak egyetlen dolog tudja csökkenteni, a biztos tudás és a gondos tervezés. Vannak olyan alapvetések, amikre mindenképpen figyelned kell ahhoz, hogy a legtöbb bukással végződő történettel szemben a tiéd siker sztori legyen.


Minden 10 induló ötletből csak 1 valósul meg és minden 100 álomból szintén csak 1 lesz valóság. A pontos tervezés és biztos tudás megszerzése, segít neked abban, hogy te terved is a megvalósult álmok közé tartozzon!
online marketing képzés


Az online marketing képzésünkkel...

 

Segítek meglátni azokat a pontokat, amiken valóban javítani kell és Önállóan javítani is tudsz! Sőt, amikor megállapítjuk, hogy miken érdemes változtatni, akkor egyszerűen, hétköznapi nyelven pontosan elmondom, hogy miket érdemes tenned. Nincs szakmai zsargon, meg okoskodás, csak jól hasznosítható ötletek.

 

Az online képzésünk teljesen személyre szabott, én csak veled és problémáddal fogok foglalkozni, a rendelkezésre álló időben. Így pontosan azokat a válaszokat fogod kapni, amire szükséged van, és pontosan azt tanítom meg neked, amivel gyorsan tudsz előrelépni.

 

Ezen a személyes képzésen nincs általános történet mesélés és rizsa a trendekről. Nincs semmi időt kitöltő, az élő szemináriumokon, a közönség eltérő előképzettsége miatt megszokott felesleges dolog, ami téged pont nem érdekel, mert már régóta tudod. Ez szín tiszta gyakorlat, amit azonnal használhatsz.

 

Ezzel rengeteg időt és bosszúságot megspórolsz.

 

A személyre szabott online marketing képzés a leggyorsabb módja, hogy kifejezetten a Te kérdéseidre kapj választ és megoldásokat.

 

Jelentkezz még most az online marketing képzésünkre és az első két órát rendkívüli kedvezménnyel kapod meg!


online marketing képzés


Mit nyújtok neked a képzéseimmel?

 

Személyre szabott egyedi, oktatást

 

Az általad megjelölt témában. Előre meg kell adnod a főbb kérdéseidet, így előre fel tudok készülni, hogy minél több minden beleférjen az időbe!

 

Az órák felvételét (képernyő videó rögzítést)

 

Az egész oktatást – kérés esetén – rögzítjük és elküldjük Neked, hogy ne kelljen a jegyzeteléssel foglalkoznod, és bármikor vissza tudd hallgatni az elhangzottakat.

 

Legyenek ott a kollégáid, üzlettársad is!

 

Az oktatáson jelen lehetnek a munkatársaid is, ők is hallhatják a beszélgetést.

 

Jelentkezz mielőbb, hogy minél hamarabb hasznosíthasd a megszerzett tudást!

 


 

Jelentkezés

 

A jelentkezés folyamata:

 

1.  Töltsd ki a lenti űrlapot, és kattints a “Kérem a két órás online marketing képzést!” gombra!

 

2.  Ezután kapni fogsz egy e-mailt, benne a megrendelés részleteivel és a Proforma számlával.

 

3.  Utald el a konzultáció bruttó árát az e-mailben található számlaszámra!

 

4.  Amint beérkezik az összeg, felvesszük veled a kapcsolatot az online képzés időpontjának az egyeztetéséhez.


5.  Elképzelhető, hogy a telefonos egyeztetés során további információkat kérünk emailben cégedről, problémádról, hogy elősegítsük a hatékony és lényegre törő képzést és, hogy mindketten megfelelő módon fel tudjunk készülni.

 

6.   Telefonon és emailben is egyeztetjük a Skype elérhetőségeinket és az időpontot, amikor személyre szabottan megtanítjuk, hogyan old meg azokat a problémákat, amikkel jelentkeztél a képzésünkre!