Egyedi Online Hirdetési Ajánlat Kairos munkatársaknak

 

 

Online hirdetés Kairos

Az új csatlakozók gyűjtésére alkalmas honlap a Napifix.com -mal, lehetőség nyílt online elérni az érdeklődőket, és így közvetíteni nekik a Kairos nyújtotta lehetőségeket.

 

Ahhoz, hogy minél több embert tudj megszólítani, állítottuk össze a különböző hirdetési csomagokat. Mindegyik csomagba kizárólag a FirstTeam tagjai részére szóló minimális, pár ezer forintnyi menedzsment díjat építettünk be, a szokásos piaci árak helyet. Eredeti ár itt tekinthető meg!

 

Azonban, azt fontos tudni, hogy mint minden kommunikációnál, itt is a legfontosabb tényező a folyamatosság és a saját adatbázis építése.  Minél intenzívebb a kommunikáció, annál hamarabb figyelnek fel, majd értik meg az üzeneted az emberek. Minél korábban megértik, minél többször találkoznak vele, annál hamarabb reagálnak rá.

 

A hirdetésekben kérésednek megfelelően érdeklődési kör és életkor, egyéb demográfiai adatok alapján állítjuk be a célcsoportot, arra a földrajzi területre, amelyikre Te kéred. Itt folyamatosan figyelembe vesszük, hogy a Kairos hirdetők mivel érték el a legjobb eredményeket.

 

A hatékonyság növeléséhez, hogy minél inkább azokat érd el, akikben látsz fantáziát a csatlakozásra, - akár a Facebook, akár a Google hirdető rendszerében van lehetőség arra - hogy megadott email címeket használóknak hirdessünk. Így akár telefonos beszélgetéseknél, akár személyes találkozóknál, kezdj el minél több email címet gyűjteni, hogy később ezekből az érdeklődőkből csatlakozók legyenek.

/minimum 100 email cím szükséges a hirdető rendszer aktiválásához/


online hirdetés Kairos munkatársaknak

  

Hirdetési csomagok/árak

 

A teljes havi díjba vannak beépítve, a hirdetések menedzselésének, és beállításainak a díjai is.

 

1.   5000 forint/hó – Facebook hirdetés napi 250 forintnyi büdzsével, - ennyi a minimum limit - egyetlen célcsoportot megcélozva.

     Például: Budapest, 23-50 év közöttiek Érdeklődési körök > számítógépek kb. 3000 embert tudunk megszólítani így 15 nap alatt

 

2.    10.000 forint/hó - Facebook hirdetések napi 250 forintnyi büdzsével. 2-t megcélzott célcsoporttal.

      Pl: Budapest + Vác, 23-50 év közöttiek Érdeklődési körök > számítógépek kb. 7-8000 embert tudunk megszólítani így 1 hónap alatt

 

3.  15.000 forint/hó - Facebook hirdetések napi 380 forintnyi büdzsével. 2-t megcélzott célcsoporttal. Több elérés az adott földrajzi területen. Egy-egy megcélzott személy minimum 3-szor találkozik a hirdetéssel.

 

4.  20.000 forint/hó - Facebook hirdetések napi 520 forintnyi büdzsével. 2-t megcélzott célcsoporttal. A célcsoportokban jóval több elért, és így könnyebben aktivitásra bírható emberrel.
Pl: Budapest + Vác, 23-50 év közöttiek Érdeklődési körök > számítógépek kb. 15-16.000 embert tudunk megszólítani így 1 hónap alatt

Egy-egy megcélzott személy minimum 5-ször találkozik a hirdetéssel.


5.  25.000 forint/hó - Facebook hirdetések napi 660 forintnyi büdzsével. 3 megcélzott célcsoporttal. Egyedi követőkód beépítésével a munkatárs aloldalába. Ily módon lehetőség lesz a hirdetésből érkezők nyomon követésére, újbóli megszólítására. Remarketing funkciók bekapcsolása, az oldalt meglátogatóknak emlékeztető reklámok megjelenítése a Facebookon.

 

6.  30.000 forint/hó Facebook + Google Hirdetés Mindkét hirdető rendszerben napi 400-400 forintnyi hirdetési büdzsével. 2-2 megcélzott az az összesen 4 célcsoporttal. Mindkét területről érkező felhasználók nyomon követésével, a hirdetők egyedi követő kódjainak beépítésével. Remarketing funkciók bekapcsolása, az oldalt meglátogatóknak emlékeztető reklámok megjelenítése a Facebookon.

 

/Előre hirdetési díjat nem finanszírozunk, azokat a megrendeléskor kérjük átutalni. A havi kimutatást a hirdetésekről, minden hó elején emailben küldjük el a megrendelőknek./

 

online hirdetés Kairos munkatársaknak

 

Sok új csatlakozót kívánunk!

 

    Tóth Csaba

SikerFilm Stúdió

 

online hirdetés Kairos munkatársaknak