Az év sikereit, eredményeit, küzdelmeit ossza meg másokkal, 

hogy jobban higgyenek Önben és vállalkozásában!

 

videofilm

A munkánk eredményét az idővel mérjük, s ha ezt csupán az emlékezetre bízzuk, akkor idővel egyre csalódottabbak leszünk. Csalódunk, mert az emlékezetnek is szüksége van, táplálékra ahhoz, hogy működjön, egy fotó, egy régi íz, egy film, mind-mind segíti ezt.

 

Egy vállalkozás életében, ez ugyanolyan fontos, mint egy családéban, mi lenne ha az összes születésnapról, ünnepről elfelejtenénk fotókat, felvételeket készíteni. A dédunokáknak mi marad meg, a dédpapa, dédmama személyiségéből, abból a küzdelemből, munkából, amellyel a család jövőjét kívánta építeni. Emlékezet nélkül elveszítjük identitásunk, s elveszítjük az örökségünk. Egy vállalkozásnál, pedig a bizalmat.

 

Egy-egy vállalkozás felépítésében, továbbadásában egy élet munkája van benne, az évről évre megújuló, küzdelmes és változó munkával, amit a tulajdonosok és alkalmazottak végeznek, ennek a cégnek a sikeréért, talpon maradásáért.

 

film

Tavaly ősszel egy német vállalat 40. születésnapján jártam, s bemutattak egy filmet, ami ezt a 40 éves múltat ölelte fel, s 1970-ből is voltak már videó felvételeik, nem fotóik, filmfelvételek, amiből meg tudták alkotni az emlékezetnek ezt a filmjét. Elképzelhető, milyen érzelmeket váltott ki az egyik alapítóból, mikor ebben a 40 évben a saját munkáját, fiatalkori énjét láthatta viszont, most 87 évesen, mikor már segítség kellett ahhoz, hogy a színpadra felmenjen. Ám nemcsak róla, hanem megannyi munkatársról 70-es, 60-as éveikben járókról voltak felvételeik, s ők mind résztvevői voltak az ünnepségnek.

 

Képzeljék el milyen erős identitással, milyen erős jövőképpel rendelkezik egy ilyen cég, amely évről évre megemlékezett a cég eseményeiről, teljesítményéről, hogy valódi örökséget adhassanak tovább az utókornak, nem mendemondákat, anekdotákat, hanem élményeket, kézzel fogható motivációt, küzdelmet, sikereket, amik az utódok és a következő év teljesítményét növelik.

 

Ne mondjon le erről, a múltat megőrző és jövőt építő lehetőségről Ön sem, hosszú távon ennek a pozitív hatása leírhatatlan, mind a dolgozókban, mind a partnerekben.

 


Mi ezt az élményt kínáljuk önöknek karácsonyra ajándékba!
Az ajánlatunk december 18-ig lesz elérhető, vagy amíg meglévő kapacitásaink engedik,
ne késlekedjen legyen azok között, akik élnek, több mint nyolcvanezer forintos ajándék csomagunkkal!