A Google Remarketing, a keresési szokásaidra épít

<-- Ez is lehet épp Google Remarketing hirdetés, egy olyan honlapról, ahol nemrég jártál!

 

A Remarketing csak Neked szól!

Google Remarketing kampány

Ma már egy-egy kulcsszavas keresésre szinte mindenki teljesen mást lát a keresőjében releváns találatként. A Google ugyanis megjegyzi a keresési szokásaidat, akár profilod alapján, amit a gmailes, vagy más Google szolgáltatásba bejelentkezve regisztrál. Ám a géped IP címe is pontosan ilyen tökéletes azonosító, ami alapján lehet statisztikákat készíteni a keresési szokásaidról.

 

A Google így teljes egészében megvalósította a személyre szabott szolgáltatást. Egy-egy keresésedben benne van valamennyi internetes szokásod. A Google pontosan tudja, hogy milyen típusú kereséseket végzel legtöbbször a keresőben, milyen témájú honlapokat nézegetsz elsősorban. Így tudja, ha valamit kifejezetten te keresel a gépeden, akkor milyen szempontokat részesítsen előnyben. Sőt ha már megtekintettél egy honlapot, s azon elég sok időt töltöttél, akkor azt a weboldalt sokkal előrébb hozza neked egy keresésre a találati listán, mint az esetleg ennél sokkal relevánsabb találatokat.


Google Remarketing

 

Lehet csak a Google Remarketing jellegzetességei miatt, látod elöl a saját honlapod!

 

Google Remarketinggel növeli bevételeit

Pontosan ezért a Kereső Optimalizálás önmagában nem elég. Ma már minden online területen végzett tartalomszolgáltatás hozzájárul, ahhoz, hogy minél többen rád találjanak. Azonban, hogy a saját honlapod elől látod a saját gépeden, ez csak amiatt van, mivel ezt rendszeresen szoktad nézni, s ezt a Google megjegyezte. Mikor valaki más gépén futtatsz le egy hasonló kulcsszavas keresést, már teljesen mást látsz. Így az ma már egyáltalán nem megnyugtató, ha elől látod magad, pontos adatokat, csak a Googel Analytics statisztikái alapján kaphatsz.

 

Ezért semmi olyan ajánlatot ne fogadj el, ami azt ígéri, hogy te első leszel a Google keresőjében, mert a személyes szokások által végzett kereséseket csakis Google Hirdetéssel tudod felülírni. S hogy a számos változatú keresésre, minél több találatod legyen a honlapodra, csakis rendszeres tartalom fejlesztéssel tudod elérni. Sőt a Google Hirdető rendszere és Remarketing szolgáltatása azokat is megjegyzi, akik már jártak a honlapodon! Így míg a legjelentősebb költség valakit a honlapodra csábítani, s ez a látogató sokszor elveszett, mert többet nem tért vissza, ma már a Google Remarketing szolgáltatás segít neked ezeket a látogatókat vevővé tenni.


Google Remarketing


 

A Google Remarketing nyomon követi a látogatód

 

Miután sikerült megjegyezni, hogy ki volt a honlapod látogatója a Google Hirdetési rendszerének, ezután ez a felhasználó bármerre járjon a neten, a Te emlékeztető reklámjaid újra és újra megjelennek. Így a honlapod látogatójának a személyes érdeklődési területébe bekerülsz Te is. Ha éppen gazdasági, vagy sport híreket olvas, vagy egy receptet keres, akkor a Te hirdetésed újból megjelenhet neki. Így, ha a problémája, amire rákeresett a neten, s ami alapján a te honlapodra talált, még mindig fennáll, akkor nem fog elfelejteni. S így egyben biztos lehetsz, amikor döntenie kell az adott kérdésben, akkor még egyszer megfogja nézni a Te ajánlatod, vagy honlapod.

 

A Google Remarketing segítségével, sokkal jobb üzletkötési pozícióba hozod magad! 


Nemcsak egyszer látnak, s nem felejtenek el rögtön utána!