A Google hirdetés pontosan céloz, ezért a Google hirdetés ára megtérül!


<-- Ez is egy Google hirdetés!Hogyan is működik a Google Hirdetés?


Ma már alig van olyan ember, aki, ha valamire szüksége van, akkor ahhoz információkat ne az interneten keresne. Ezek az internetfelhasználók egyedi kulcsszavakkal, vagy valamilyen keresési kifejezésekkel keresnek a kívánt termékekre és szolgáltatásokra. 98%-ban a Google keresőjével.


Google Hirdetés

 

Google Hirdetés

A Google, a saját oldalán, ami a keresési találatokat mutatja, természetesen a saját termékeket részesíti előnyben. Felül látható a Google fejléce, baloldalt a logójával, utána a kis kereső ablak, majd a Google Plus oldal ikon, aztán a Google Alkalmazások 3x3-as négyzete, utána a Google Értesítések harangja, majd látod a saját profilod ikonját, ha be vagy jelentkezve.

 

Ez alatt a fejléc alatt láthatod a Google különböző keresési paramétereinek a felsorolását: Internet – ezek a kulcsszóra releváns találatok; Képek: szintén a keresésre releváns kép találatok, Videók, a Hírek, aztán az Egyebek, majd a Keresőeszközök, a pontosabb keresési beállításokhoz. S végül a Google profilod saját beállításainak kis fogaskereke.

 

Google Hirdetések, a többi Google termék mellett

 

A Google Weboldalának fejléce tele van mindenféle alkalmazással. A fejléc alatt, pedig a keresett kulcsszóra releváns Google Hirdetéseket látod. Majd csak a hirdetések után jönnek az organikus találatok, amik között ott lesznek más Google termékek is. A Google Térkép, ami földrajzi hely alapján mutat releváns találatokat, de ilyen a Google Képek is, de találkozhatsz YouTube videókkal is.

 

Majd legalul az oldalon újabb hirdetéseket látsz és javaslatokat hasonló keresések indítására. A láblécben, pedig újra ott van a Google logó, az oldalak listázásával növekvő sorrendben, ahol hasonló találatok szerepelnek. S ez mindez a te profilod alatt! Hogy ez miért fontos azt meg tudod itt!


A Google a legtöbb helyet a saját weboldalán, természetesen a saját vezető termékének a Google Hirdetésnek tartja fenn! Ezért bármivel is foglalkozz, ezt használnod kell, ahhoz, hogy potenciális vásárlóid elérhesd.


Google Hirdetés

 


Google Hirdetés a legrelevánsabb találatokért

 

Google Hirdetés

A Google Hirdetés segítségével, ha beüt valaki egy olyan kulcsszót, ami a Te üzleted szempontjából is releváns, akkor az ahhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások keresési listáján megpillantja a Te hirdetésed is.

 

A Google Hirdetés ilyen pofonegyszerűen működik, ha a Te általad hirdetésre kiválasztott kulcsszavak egyeznek a felhasználók által keresett kulcsszavakkal és ők azon a földrajzi helyen tartózkodnak, amit Te célpiacként megjelöltél – ha vásárlóid budapestiek, egriek, vagy akár Zala megyében élők, akkor csak nekik - a hirdetésed megjelenik, a Google keresési találatai mellett vagy fölött.  Így szerezhetsz könnyen még több vásárlót. Amikor ugyanis a felhasználók rákattintanak a hirdetésedre, onnan a te webhelyedre kerülnek, ahol tovább tájékozódhatnak, vagy vásárolhatnak.

 

Google Hirdetés


Hol jelenik még meg a Google Hirdetés?

 

Azonban ez csak a legnyilvánvalóbb megjelenése a Google Hirdetéseknek. A Google kereső motorja és a Google Hirdetés annyira pontosan a kereséseknek való megfelelésre épülnek, hogy számtalan más portálon, honlapon, akár a leglátogatottabb magyar hírportálokon is találkozhatunk velük. A mások által üzemeltetett honlapokon, ha egy-egy cikk főtémája éppen azokra a kulcsszavakra épül, amire mi hirdetünk, szintén megjelenhetünk hirdetésünkkel. Azonban amíg a Google kereső oldalán szöveges hirdetésekkel vagyunk jelen, addig a mások által üzemeltetett weboldalakon szöveges, képes és filmes hirdetésekkel is megjelenhetünk, leendő vásárlóink előtt.

 

Google Hirdetés a Nők lapján

Hiszen, aki keres egy adott terméket, vagy problémára megoldást, az igyekszik pontosan utánajárni, mi a legjobb döntés. Cikkeket, termékteszteket olvas hozzá, kíváncsi mások véleményére, hogy mit írnak a neten erről a dologról. Míg ezek után böngészik, mint megoldás újból és újból megjelenhet neki a Te hirdetésed, mint a megoldás kulcsa.

 

Sőt lehetőség van arra is, hogy ha egy ilyen érdeklődőt sikerül a honlapunkra csábítani, ahol pontosabb információkat kap a te szolgáltatásodról, termékeidről akkor a Google Hirdető rendszerével nyomon kövessük őt az interneten. Erről részletsebben itt olvashatsz!


Így folyamatosan aktuális információkat kaphat a szolgáltatásodról, a termékedről.


Google Hirdetés

A Google Hirdetés az érdeklődőből, Vásárlót avat

 

Az érdeklődő már járt a honlapodon és újból és újból emlékeztetni tudod a te ajánlatodra őt, amivel ha igazán jó az ajánlatod, akkor a
  vevőddé válik.

 

A Google Hirdetés azt teszi lehetővé a céged számára, hogy mindig szem előtt legyen a potenciális érdeklődők előtt és az érdeklődőkből vevővé avassa őket!

 

Rendeld meg a szolgáltatásunkat most, amivel kidolgozunk cégednek,

egy ilyen profi Google Hirdetési rendszert, amivel mindig a célpiacod szeme előtt lehetsz.