A Google Adwords egyedülálló Hirdetési Rendszere

A legoptimálisabb hirdetéseket keresed, amivel elérheted azokat a vevőket, akik épp költeni akarnak?

Erre a Google Adwords, online hirdetések a legjobb megoldás!


Google Adwords

 

Google Adwords menedzselése

Olyan hirdetésre van szükséged, amely maximálisan megtérül, legyen szó üzleti hirdetésről, szolgáltatás vagy termék hirdetéséről? A hirdetési lehetőségek közül, ma a legkorszerűbb, legjobban menedzselhető a Google Hirdetés.

 

google adwords elemzés

A világ legnagyobb online cégének eszközeivel, akár

komplett Google kampányokat, Google programokat is kivitelezünk vállalatod, céged számára.Google Adwords

Kipróbáltad már a hirdetési lehetőségek legtöbb fajtáját, hirdettél újságokban, használtál rádió spotokat és már TV reklámot is, de megjelentettél már reklámokat számos online portálon, hirdetési oldalon, a kívánt eredmények, pedig többnyire elmaradtak? Esetleg származott belőle bevételed, de hirdetési költségeidhez képest, nem volt túl jó a megtérülési arány, vagy egyáltalán nem tudtad, hogy éppen ennek köszönheted e a vásárlásokat?


Mennyire lenne vonzó a számodra, ha egy hónapnyi rádió kampány árából, akár egész évben hirdetni a Google Hirdetési rendszerében?


google adwords ára

Ez a rendszer az Adwords, s lehet, hogy már találkoztál Adwords kuponnal, amellyel a Google évről-évre támogatja a hazai vállalkozókat. Ennek a segítségével, s Kampány Menedzsmentünk révén gyorsan tehetsz szert alacsony költséggel, olyan bevételre hirdetéseidből, amiből folyamatosan tudsz egyre jobb, s egyre több bevételt hozó kampányokat kivitelezni.

google adwords elemzés


Google Adwords hirdetéseid megjelenését előre elemezzük, személyes konzultációnk segítségével!

  

Hogyan működik a Google Adwords?

A rendszer óriási előnye, bármilyen hirdetéssel szemben, legyen szó akár internetes hirdetésekről, más hirdetési oldalakról is, hogy a valóban csak a vásárlási szándékot fontoló célcsoport számára jelenik meg.

 

google adwords stratégia

Az információszerzéshez, árak összehasonlításához minden vásárló az internetet használja! Pontosan ezért jelenthet óriási versenyelőnyt, ha a termékemhez, szolgáltatásomhoz kötődően keres valaki, valamit az interneten, akkor az én hirdetésemre bukkan.

 

google adwords elemzés

A Google rendszere, olyan, mint a tőzsde, itt azonban kereslet és kínálat függvényében a kulcsszavaknak van, kattintásonkénti ára. A Hirdetési rendszer révén ezekre tudok licitálni.  Internetes hirdetésem, így jó ajánlattal, s jó kampány menedzsmenttel az első oldalon jelenik meg.Google Adwords


Keressek bármit, fodrászt, orvost, autóalkatrészt, édességet, ruhát, fejőgépet, akár a legismeretlenebb technológiai szolgáltatást, s ezt valaki Debrecenben, Budapesten, Győrben, Pécsen, Nyíregyházán, de az országban bárhol, esetleg bárhol a világon, beüti a keresőbe, anélkül, hogy bármit is kéne tennem, megjelenik az ajánlatom, ennek a potenciális vásárlónak. S ebben a hirdetésben pontosan ez a csodálatos, hogy csakis kizárólag azok számára jelenik meg a hirdetés, akik keresik azt a típusú terméket, szolgáltatást, amit éppen én kínálok. A gyártásom, a szolgáltatásom székhelye lehet bármelyik város, de ehhez vevőt szerezhetek a fővárosból, de a Dunán, vagy Tiszán-túlról is, anélkül, hogy több órát kellene utazni egy tárgyalásért.

 

google adwords tudás

Az újságban legyen szó, akár szaklapról is, könnyen átlapoznak, egy akár több százezer forintos hirdetését is, mert éppen hasonló termékre most nincs szüksége az olvasónak. Ám egy adwords kampánnyal, kizárólag akkor jelenik meg a hirdetésem, ha valaki épp az adott terméket keresi, soha máskor. A vásárló rákattint a hirdetésre, a Landoló oldalamon megjelenő ajánlat tetszik neki, ajánlatot kér és vásárol, s könnyen előfordulhat, hogy ez a vásárlás csak 40 forintomba került, mert ennyi volt a jó kampány menedzsment mellett a kattintás ára. Hosszútávon a jól menedzselt és megfelelő földrajzi szegmensre fókuszált Google Hirdetés, már havi húszezer forintos költségből megoldható, s garantáltan jó minőségű vevőket szállít.

 

Egy másik jelentős hirdetési előny, hogy a megjelenés nem időszakos, keressen valaki éjjel, vagy nappal, a hirdetés akkor jelenik meg, amikor éppen az én szolgáltatásom keresik. A napilap aznap érdekes, a heti lap egy hétig, amíg nem jön az új szám, a rádió spot az elhangzás pillanatában, s miután letelt a hirdetési időszak a reklámom nem fut tovább, ha hozott eredményt, ha nem. A Google Hirdetésekért viszont kizárólag akkor fizetek, ha éppen a számomra fontos témakörben keresnek a vásárlók, s a megjelenő hirdetések közül éppen az enyémet választják. Ennek következtében, ha pang a piac és kevés a vásárlói igény, akkor több héten keresztül a figyelem középpontjában tudok maradni, azok számára, akik mégis a vásárlást fontolgatják.

                                           

Google Adwords

 Mire kell figyelni a Google Adwords hirdetéseknél?

 

google adwords kereső hirdetések

Az online szoftverek ismerete ma már pár kattintással elsajátítható. Azonban az ezek felhasználásával elérhető eredményekhez vezető út, sok tanulást igényel. Azért hívtuk fel a figyelmet arra, hogy a Google Hirdetési rendszere, olyan, mint a tőzsde, mert a tőzsde világában is egy bróker, egyetlen rossz döntésével mennyi idő alatt fosztja meg az amatőr befektetőt a pénzétől, s a legjobb lehetőségektől. Azt hiszem nem kérdés, ismeretek nélkül gyorsan elfogy a hirdetésre szánt pénzem, az első kampányomban naivan egy hét alatt költöttem el 15 ezer forintot minden eredmény nélkül. Ma már az ügyfeleimnek ennyi pénzből, - ágazattól és versenytől függően - akár egy hónapig is hirdetek, több százezres bevételeket érve el.


    A Google Adwords hirdetések, biztosítják a folyamatosságot

Amennyiben nem csak költeni szeretnéd a pénzed egy újabb hirdetésre, szükséged van a hirdetési oldalak, internetes hirdetések világát jól ismerő reklámügynökségre! Abban segítünk, hogy a versenytársaidnál kevesebb költségből, jóval nagyobb bevételekre tegyél szert.


Google Adwords

 S nem csupán a Google Adwords szoftvereinek ismeretén, vagy használatán múlik a hatékonyság. Nagyon sok paramétert vet össze például a Google ahhoz, hogy meghatározza az én Adwords hirdetéseim árát, ebben a kampánykezelés, a hirdetés szövege, de a weboldal is meghatározó, ahová a hirdetés visz engem. Egy hírekre, ár összehasonlításra, üzleti ajánlatokra szakosodott internetes hirdetési oldalnál ilyen értelemben, mint a Google-nél nem létezik minőség, de ilyen eredmény sem.

 

Azt a minőséget elérni, amit a Google elvár viszont nem is olyan egyszerű feladat. S nagyon sok munkát, kísérletet, statisztikák elemzését és ezeknek megfelelő módosítást igényel. 

 

A webfejlesztők által készített, s kiválóan működő, a cégünket, termékeinket, szolgáltatásainkat bemutató úgynevezett „Brand” oldalra irányított hirdetések lehetnek az egyik olyan elemek, amelyek felemésztik hirdetési költségeinket. Az Értékesítési, "Landoló" oldal készítéséhez, értékesítők kellenek, akik tisztában vannak az alapvető internetes technikákkal is. A hirdetéshez kapcsolt tartalomban szükséges valami egyedi marketing ötlet is, – ami nem kifejezetten árakció, játék, nyeremény – amely vevőket hoz, s nem látogatókat, akik csak elkattintgatják a hirdetési keretemet vásárlás nélkül. Sőt még ott lesznek az ajándékok, kedvezmények, amiket oda kell adni, amik tovább növelik a veszteségeimet.

 

S ne felejtsd el az igazán jól működő online hirdetés is, gyakran személyes tárgyaláshoz vezet, ha rosszul építem fel az üzletkötési pozíciót, akkor a hirdetésem alapján nálam érdeklődik a vevő, de másnál fogja elkölteni a pénzét. Egyszerűen a saját hirdetésed árán növeled más vállalkozó bevételeit. A hirdetés is gyönyörű volt, az oldal is gyönyörű volt, ahová vitted a hirdetésre kattintó olvasót. Sőt el is jött hozzám érdeklődni a vevő, aztán megvette máshol, ráadásul drágábban.

 

Mivel Neked valódi bevételre van szükséged, ne kövesd el ezeket a hibákat!

  

Google Adwords

Google Adwords Kampány, a bevétel orientált hirdetés!

 

google adwords a pontosan elért vevők

A Google tudja, hogy a hirdetés tudomány, s rendszerét így is alkotta meg, hogy a megfelelő megközelítéssel hozzon eredményeket vásárlóknak és eladóknak egyaránt, mert a legfőbb bevételei ebből származnak, s ennek a révén tud a világ legnagyobb online vállalkozása lenni. Emiatt használhatod ingyen a keresőjét, emialjét, útvonaltervezőjét, képnézegetőjét és videomegosztó rendszerét a YouTube-ot. S nyilván a Google tudja, hogy miben rejlik a valódi üzleti lehetőség!


 

Te miért szalasztanád el ezt az olcsó és hatékony Adwords hirdetési stratégiát?

 

Az üzletkötés, a hirdetés költségei általában rendkívül magasak, s mindig rendkívüli energia befektetéssel jár az ügyfelek felkutatása, meggyőzése. A jól működő vállalkozásokban, pedig sok minden automata módjára működik. Neked is lehet egy ilyen automatád a Google Adwords segítségével, ugyanis a rendszer beállítások és a folyamatos menedzselés a mi feladatunk. Szezonon kívül egy kattintással nyugodtan szüneteltethető a hirdetés, s kampány időszakban ugyanígy visszakapcsolható, így költséged is csak akkor keletkezik, amikor van bevételed. 


Ne böngéssz hirdetési oldalakat, ne kutass hirdetési lehetőségek után, bárhol élj is az országban, mi pontosan megtervezzük és kiszámoljuk, hogy a Google Adwords Hirdetési rendszerével mennyit spórolhatsz meg, s mennyi többlet bevételre tehetsz szert!