Sikerfilm Franchise rendszer

 

 

Milyen előnyei vannak annak, ha valamihez franchise rendszerben kapcsolódsz?

 

SikerFilm Franchise

1. Az első és legfontosabb, amit máshol megkapnál, ha értékesítesz egy terméket jutalékként, itt ezt a százalékot fizeted ki franchise díjként és a bevétel nagy része nálad marad.

 

2. Nem kell éveket azon dolgoznod, hogy kidolgozd a piacnak megfelelő szolgáltatásokat és árakat.

 

3. Itt már csak azt kell megtanulnod, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy minél előbb komoly bevételeid legyenek.

 

4. Az elérhető jövedelmednek nincs felsőhatára, csakis kizárólag rajtad áll mennyi munkát fektetsz be és mennyi jövedelmet veszel ki a kidolgozott módszer alkalmazásával.

 

5. Közösen a franchise tagjaival, sokkal erősebb márkát építünk, mintha önállóan szeretnél egy-egy szolgáltatást eladni, vagy egy cég alkalmazottjaként teszed ezt, ezért sokkal magasabb árréssel dolgozhatunk.

 

6. Sokkal hatékonyabban hajthatunk végre fejlesztéseket és a kommunikációnkkal, hirdetéseinkkel könnyebben érhetünk el potenciális vásárlókat azokon a földrajzi területeken, ahol működik a franchise.

 

7. Olyan közös történetet tudunk írni, amivel méltán vívhatod ki mások elismerését és találsz követőkre.


 

Kétféle franchise rendszerhez csatlakozhatsz:

 

SikerFilm Franchise

A mester franchise-ban - Te is aktívan részt veszel a márkaépítésben, a fejlesztésekben, termékek létrehozásában, az alvállalkozói kör kiépítésében és ezzel jogod van a rendszer továbbértékesítésére, amiből passzív jövedelmed lesz.

 

Franchise felhasználó – alkalmazod a kidolgozott technológiát, s a terméklétrehozásban nem, csak az ügyfeleidnek szolgáltatott folyamatos kommunikációs munkában veszel részt.


 

Amennyiben érdekel a lehetőség, akkor nézd meg az Online Rendelőnkben, hogy milyen  területeken kell a franchise rendszerben dolgoznod, s küldj nekünk egy emailt, amiben leírod, hogy az egyes területeken milyen ismereteid vannak, milyen tevékenységeket tudsz, akár azonnal is elkezdeni csinálni és mi az, amit még tanulnod kell.

 

Bármit meg lehet tanulni, ha sikeres akarsz lenni, s ebben a rendszerben már a betanulási időszakban is a tiéd a bevételek fele, hogyha már önállóan dolgozol, akkor pedig a tiéd lesz annak döntő része!

 

Várom a leveled, megjelölve a földrajzi területet, ahol elindulnál valamelyik franchise rendszerben!