A film a legjobb eszköz ahhoz, hogy azonnal megfelelő hatást érj el vevőidnél!


film készítés

A film híd a PR és Marketing között.

 

Éppen ezért a Videó készítés, Reklám készítés,  YouTube Video készítés,  Referencia Filmmel kapcsolatos igényeidre egyedi és gyors megoldásokat kínálunk, hogy radikálisan növeld ismertséged és eladásaid.

film készítés 

Nézd meg YouTube csatornánk!


       
<img src="https://www.google.com/chart?chc=sites&cht=d&chdp=sites&chl=%5B%5BGoogle+Modul%27%3D20%27f%5Cv%27a

Napjainkra teljesen megváltozott a kommunikáció, a marketing, az értékesítés....

Évszázados közgazdasági tételeket írt felül a válság!

 

Ezért teljesen új eszközökre van szükség, a talpon maradáshoz és a bővüléshez! 


 

A bevételeknek, akárcsak a szinten tartásához is, a válság hatására, folyamatosan kell a PR-t építeni, kommunikálni, bizalmat építeni, s minél többször üzletkötési pozícióba kerülni!

 

Mekkora költséggel tudom folyamatosan építeni a bizalmat, a meglévő és leendő vásárlóimban, partnereimben?

 

A kapcsolattartáshoz emberek kellenek, a bérköltségek viszont magasak! 

 

Személyesen kell a potenciális vevőkkel beszélni, ajánlatot küldeni nekik, a telefon, a nyomtatás, s a posta költségei, szintén magasak! Ki kell dolgozni a stratégiát, ehhez meghatározni a PR-t, majd ez alapján megírni a Marketing tervet és az Értékesítési Kézikönyvet, s minden egyes sarokpontról pontos statisztikát kell vezetni, amivel hatékonyabbá válhatok!


Fel kell azokat keresni, akikről még csak azt gondoljuk, hogy vevők lehetnek, vagy folyamatosan árukészletet frissíteni, hogy betérjenek hozzánk az érdeklődők, az utazás, a benzin, az új termékek költségei rendkívül magasak!


Rengeteg időbe és pénzbe kerül, csak azt megoldani, hogy fenntartsuk a bizalmat, s ha vásárlásra kerül a sor, akkor vevőink minket válasszanak. A vásárlás időpontja lehet félév, egy év, de akár két év is, ám addig mennyi költséget fektessek ebbe az egyetlen üzletkötésbe? Sőt nekem most van szükségem bevételre, s nem fél év múlva!

 

S ha nem vagyok hajlandó erre költeni, korábban hiába vásárolt minden évben nálunk ez a vevő, az akadozó kommunikáció miatt elfelejt és az idén nem vásárol nálunk. Mi nem voltuk vele kommunikációban, ezért ő úgy fogja érezni, hogy mi leírtuk őt, ezért jövőre már a konkurenciánál költi el a pénzét!

 

Annyi lett a bizonytalansági tényező, hogy bár folyamatosan kellene kommunikálni, a legtöbb vállalkozásnál ez rendszertelen és koránt sem tervszerű. Az állandóan változó piac újra felosztásából, a csökkenő tortaszelet megszerzéséből egy ilyen vállalat nem tudja, nem akarja kivenni a részét! Így nincs igazából jövőkép, vagy egy vízió, ami húzná a vállalkozást, ezért marad a rendkívül fárasztó napi robot! Így szükségszerűvé válik a költségek visszafogása - talán pontosan a kommunikációnál - a puszta költségcsökkentés pedig egy negatív spirált indít el, amiből egyre nehezebb kiszállni!

 

Így azok a vállalkozásoknak, amelyek lemondanak a folyamatos kommunikációról egyre nehezebb helyzetbe kerülnek! 


A PR és a rendszeres kommunikáció az egyetlen fegyver, hogy üzletkötési, értékesítési pozícióba kerüljek, ez az a befektetés, ami valódi bevételt hoz, mégis sokan elhanyagolják!

youtube video készítése

1. Üzletkötési pozíció a referencia filmmel, YouTube videoval!

 

A bizalomépítésben, s az üzletszerzésben, tehát a PR-ban és marketingben, ezért nőtt meg, az onlinefilm, a YouTube videó készítés, a személyes video szerepe.

 

Elsősorban, azért következett be ez a radikális fordulat, mert ma már a film, egy referencia film a hitelesség, a fotó a kétkedés területe! A marketing is alapjaiban változott meg, s mást jelent a tudatos marketing bárhol alkalmazod is az országban.

 

A hektikusan változó kereslet mellett, a megbízhatóság a legfontosabb értékmérő, a válság hatására, csakis a hosszú távú kapcsolatoknak van perspektívája, ezért rendkívül fontos a PR munka. A PR ápolásával egy-egy szerződéskötésnél, vásárlásnál a vevő tudni fogja milyen történet részese lesz. Tudja, hogy az adott vállalkozásnak van elismert múltja, s van kitűzött jövőképe. Az adj el és lépj tovább marketing világa, csupán a fogyasztás felturbózása, s ehhez a prezentációban a vágykeltő elemek hangsúlyozása, teljesen elvesztette létjogosultságát.


marketing debrecen
marketing debrecen
Ezt a fotót innen csentem! --> www.therealtimscott.com

 


A bizalomra való jogot, pedig igazolni kell, s az információgyűjtés a weben is teljesen megváltozott. Mára mindenki tudja, hogy számos honlap, s webes felület vagy máshonnan letöltött fotókkal igyekszik imázst építeni, vagy a technika segítségével jelentősen javít a képeken. Ezek a fotókezelő programok szinte bárki számára hozzáférhetőek.

 

Az onlinefilm, a video viszont, mivel költségesebb és több tervszerűséget igénylő  marketing eszköz, s a manipulálása is jelentős költség, a valóságot tükrözi, másodpercenként 24-szer. A vevőorientált koncepció a videó készítésben és a jó operatőri, vágómunka hármasa, a hatékony film alapjai. A kiváló operatőr, filmes szemmel látja a világot, s a technikát annak állítja  szolgálatába, hogy minél jobban ábrázolhassa a tárgyát. A film így akár olyan reklám készítés is lehet, ami  a közismert TV reklámok hatását is sokszorosan felülírja. Ezt elsősorban a kiváló dramaturgia segíti.


youtube video készítése
 

A filmmel, a személyesség is megjelenik a PR fontos elemeként, szemben a reklámarcokkal, modellekkel, az első számú vezető nyilatkozata termékeiről, szolgáltatásairól, a sokszor arctalan imázs építéssel szemben rendkívül meggyőző és bizalomépítő.

 

Nem beszélve arról, hogy látjuk, kire bízzuk a pénzünk, a hitelesség, az adott szakmai tudás gyorsan ellenőrizhető. A bizalomépítés első lépcsője a video készítéssel teljesül.

 

Gondolj csak bele mennyivel hatékonyabb lesz a telefonhívásod, ha az érdeklődő, már "ismer" Téged, a hozzá online eljutatott film alapján. Az online rendszerrel, YouTube videoval felépítetted benne a szolgáltatásod, terméked iránti bizalmat. Már azt sem kell igazán elmondanod, hogy miért hívod őt, nem kér tőled bemutató anyagot, mert látta a filmedet! Ez az ún. előzetes várakozás hatása, a jól felépített brand-ek is azért működnek, mert a vásárlás előtt felépítik a vevőben a termékről alkotott képet, tulajdonságokat. Ne gondolkodj a régi referencia filmek világában, de a sok trükköt, effektet alkalmazó reklámokban sem, minden cégnek személyre szabott, az ő problémáit megoldó, céljait elérni segítő egyedi filmet készítünk!


A kortárs vevőorientált referencia filmből, reklám készítésből megismerik a termékedet, vevőid pontosan tudni fogják, mire nyújt nekik megoldást a céged terméke, szolgáltatása.


Innen indítva egy beszélgetést hamarabb jutsz el a valódi üzletkötéshez. 


A modern PR és Marketing feladata ugyanis, hogy megtanítsam termékem, szolgáltatásom hasznára, kezelésére a vevőim. Egyes iparágakban pedig teljesen jogos elvárás lett, hogy YouTube videon láthassák a termék készítését, hogy valóban azt tartalmazza-e, amit ígértek, valóban olyan elvárásokat teljesít-e, amit mondanak? Túl sok az átverés, túl sok a hamis ígéret, a bizalomért folyton meg kell küzdeni, már minden új fejlesztést, terméket igazolni kell a vevő előtt, erre kitűnő megoldás egy jó, a PR és Marketing szempontjait szem előtt tartó videó készítése.                 

Klikk ide!  

videó készítés
A jó PR munkával, reklám készítéssel, referencia pontként szolgáló filmmel Te máris előnyösebb üzletkötési pozícióba kerülsz, mint a versenytársaid! A többi már csak rajtad múlik!

2. Hogyan adunk el a filmmel? Ki menedzseli ezt nekem?

 

Az üzletkötési pozíciót elérni elegendő, ha felveszem én egy kamerával, amit mondok?

 

Az a kérdés, hogy egy kamerába szeretnél beszélni? Vagy profinak kívánsz tűnni a saját szakterületeden?

 

A bizalomépítő, vevőszerző menedzsmenthez ugyanis kell egy jó film, a jó film, pedig rengeteg utó és elő munka, nem elég bekapcsolni a kamerát, s nem elég kivágni az értelmetlen mondatokat. A hangot és a képet is külön-külön, jól meg kell szerkeszteni.

 

S különben is, elmondom a kamerába típusú anyagból is, rengeteg van, nem lehet velük már kitűnni. 

 

Rendben végre lesz egy jó filmem, de….

 

Jó, jó mondod Te, de ehhez az kell, hogy a valódi potenciális érdeklődő lássa a filmemet, csakis ekkor kerülök üzletkötési pozícióba!

 

S ebben Neked abszolút igazad van!


3. Mikortól hoz nekem bevételt a videó, reklám készítés?


Amennyiben rendelkezel egy jó címlistával, akkor akár egy hét alatt plusz bevételekre tehetsz szert filmes marketingeddel, azért tudjuk ezt mondani, mert ezt már többször megtapasztaltuk. Amennyiben nem, a folyamat lassabb, mert közösen kell elkezdeni felépíteni a legjobb vevőidnek a listáját, megismertetni termékeidet, szolgáltatásaidat a potenciális vevőkkel, de erre is van gyors megoldásunk! Olvasd el honlapunk Internetes Hirdetésekről szóló tanulmányát! 


Éppen azért, hogy mielőbb értékesíts vele, mi a film köré egy komplett online üzletvadász rendszert építünk ki, ha teljesen biztosra akarsz menni, ami több mint 19 elemből áll. Lesz egy online eladást menedzselő oldalad, vagy meglévő honlapod aktualizáljuk ezeknek az elvárásoknak megfelelően. Plusz még készítünk céges Facebook oldalt, Blogot, Twitter oldalt, a filmet feltöltjük video megosztó portálokra és még számtalan a Google Eszköztárában, alkalmazásaiban található megoldást alkalmazunk, vagy meglévő online felületeidet honlapodat, Facebook oldaladat is megújítjuk ehhez, ha kell.


youtube video készítése

4. Mi nem csupán filmet készítünk, hanem teljesítünk is vele! 

Nekünk is az a tapasztalatunk, legyen szó bármilyen online alkalmazásról, akár egy honlapról is, ha nincs mögötte folyamatos menedzsment, folyamatos üzletépítés, akkor nem hoz eredményeket. Ezért míg legtöbben az online vagy offline felületek elkészítésével befejezik a munkájuk, a reklám készítést, mi igazából és minden valódi kommunikációs cég akkor kezdi.

 

Mi az alkalmazások, termékek elkészítése után – üzemeltetjük a rendszert, ami jóval több bevételt hoz, mint amibe az elkészítése került, anélkül, hogy Neked kéne állandóan azokkal dolgozni, frissíteni, valamint szövegeket kitalálni és megírni hozzá. Mi folyamatosan menedzseljük a kommunikációs alkalmazásokat, a PR és marketing eszközöket, a segítségükkel dolgozunk ki hatékony kampányokat.

 

A rizikó faktor így nulla: hosszútávon mi garantáltan visszatermeljük a videóba és az online alkalmazásokba befektetett pénzt, s extra profitot érünk el vele, s ráadásul egy sor hatékony marketing eszközöd lesz,  ami a jövőképét is garantálja! S e munka közben kiépítünk Neked és termékeidnek egy sor új piaci csatornát! 


videó készítés
S mindaddig folytatjuk a munkát, amíg a stratégiai elképzeléseid, vágyaid meg nem valósítjuk! 


5. A video készítés mellett, bármilyen kommunikációs területen segítjük a munkádat!

Állandó kutatásaink és kísérleteink, valamint tanulmányaink eredményét folyamatosan megosztjuk,  hogy mások is profitálhassanak mindabból, ami másoknál már működik. Ezért alkottuk meg saját PR Blogunkat!

 

Az egészséges verseny ugyanis előre visz, s ha közösen tanítjuk a vevőket, a jobb választásra, akkor abból mindenki, aki kiváló terméket, kiváló szolgáltatást árul profitál. Magyarországon, a magyar vállalkozóknak többnyire éppen az a legfőbb bajuk, hogy túl kevés a hozzáadott érték egy-egy termékhez, így túl alacsony az árrés, amivel dolgozhatnak. Ebben is segíthet egy film, amivel újrapozicionáljuk magunk.


 

Mi a kutatásaink, s mindig bővülő tapasztalatainkat és lehetőségeinket - amit számos üzletág PR és marketing kutatásával szerzünk - megosztjuk Olvasóinkkal.  Ehhez iratkozz fel ingyenes online cikkeinkre, amely a cégvezetőknek és kollégáinak a munkáját segíti! 

 

Amennyiben viszont biztos akarsz lenni benne, hogy abban a piaci szegmensben, amit Te képviselsz, Téged szolgálunk 100%-ban a rendszerünkkel, s mielőbb szeretnéd az alapoktól, a PR-tól az értékesítésig vezető kommunikációs útvonalat kidolgozni, akkor kérd személyes konzultációnkat most!