Több fényt! – IndiánNyári Filmkészítési Akció

Tóth Csaba, 2013. márc. 24. 5:55   [ 2013. szept. 12. 3:49 frissítve ]
film és videó készítés
Jellemzők, paraméterek: 5 perc filmanyag, amiből készülhet, akár több film is;  PR, Referencia, Bemutatkozó riport, Imázs, vagy Szolgáltatás-, Termékbemutató film egyaránt. /Az öt perc filmidő felosztható egy 2 és egy 3 perces filmre is./  Az Akciós csomagot vegye meg most!

Csomagok:

1. Több fényt! Alapkedvezmények 40% engedmény + Ajándék Google Kampány. Kedvezmény mértéke: nettó 117.552 forint -

2. Még több fényt! Alapkedvezmények 40% engedmény + Ajándék Google Kampány 
   + 1 perc reklámfilm. Kedvezmény mértéke: nettó 139.552 forint -

   3. Fényözönt! Alapkedvezmények 40% engedmény + Ajándék Google Kampány + 1 perc reklámfilm + 50 darab DVD.
      Kedvezmény mértéke: nettó 166.552 forint -

 

Miért most? Nyárutón, amikor remekek a fényviszonyok és zsong az az élet, érdemes ezeket a körülményeket kihasználva elkészíttetnie aktuális céges filmjét, amely az év hátralévő részében kitűnően szolgálja üzleti céljait! Segítségével már a következő év stratégiáját is meghatározhatja.

Mi többféle típusú filmet is tudunk céljaira ajánlani és azt a filmet készítjük el, amivel valóban növelheti hatékonyságát. Több mint 3000 céges film készítése után mi valóban a legjobb filmes megoldást ajánljuk Önnek! Nézze meg YouTube csatornánk!

 

Milyen problémát old meg vele? Túl sok költségébe kerül az üzenetet eljuttatni vevőihez, partnereihez. S ennek ellenére sohasem érzi, azt hogy teljesen megértették volna szándékát. Mindig újra és újra megkérdezik cégével, termékével, vagy szolgáltatásával kapcsolatban ugyanazt? 

Már több éve igyekszik bemutatni cégét, szolgáltatásait, termékeit és  mégis kevesen ismerik eléggé, nem tudják mire jó a terméke, a szolgáltatása? 

Hosszú évek munkája maradt már dokumentálatlanul, mikor tudja, hogy minden jól működő vállalkozás büszke a tradíciójára és ezt nemcsak fotón örökítik meg! Az élő ember gesztusai, a munka, a termék bemutatása a filmen élő marad, mert nemcsak a pillanat ábrázolására képes, mint a fotó. 

Ezeket a problémákat nagyon könnyen kezelheti egy jó, célirányos filmmel.
Az Akciós csomagot vegye meg most!

 

film és videó Akció
Bónuszok! 5 perc film - Operatőri munka, narráció, vagy interjú, vágás, online programozás, optimalizálás és YouTube-ra feltöltés.

+ Ajándék Google Kampány nettó 45.552 forint értékben az elkészült film és a honlap oldalának, ahol beillesztésre kerül népszerűsítésével, az ehhez tartozó 25.552 forintos kampány programozási és beállítási munkákkal együtt.

+ 1 perc reklámfilm 

+ 50 darab egyedi DVD a filmből

 

Akció ideje: Az Akciós filmkészítési csomag a kedvezményes teljes  díj befizetésével leköthető Szeptember 21-ig. A film elkészítésének végső határideje november 30.

 

A Több fényt! Marketing Akció szolgáltatásait 40%-os kedvezménnyel már összesen csak 7 cég vásárolhatja meg. Az egyes elérhető csomagokról tájékozódjon a WebShopunkban.

 

40% kedvezmény 180.000 forint helyett csak nettó 108.000 forint.


Választható bónuszok csomagonként:

 

+ nettó 45.552 forint ajándék Google Kampány - ebből 20 ezer a hirdetési költség, a többi a programozói, kampány menedzsment munka - az elkészült film népszerűsítésére.


+ 1 perc reklámfilm


+ 50 darab egyedi DVD az elkészült filmből

youtube videó készítésEnnél olcsóbban, ennél több szolgáltatást sehol nem kap egy ilyen típusú filmhez, ne szalassza el a lehetőséget, legyen Ön is azok között, akik megvásárolják!


Legyen gazdag az év végéje és jól megtervezett a 2014-es éve, ebben egy jó film és a hozzá kapcsolódó kampány kitűnő segítséget nyújt cégének!