Tavaszi kampányok 2016

Tóth Csaba, 2016. márc. 8. 1:35   [ 2016. márc. 8. 2:54 frissítve ]
tavaszi kampányok 2016

Az év elején szokásos, egy évre szóló célkitűzések és megvalósítási folyamatok megtervezése után, a legjobb stratégia, ha elkezdünk közösséget építeni a terveink és gondolataink köré.

 

Tavasszal, márciusban, pedig elérkezik a taktikai megvalósítások időszaka. Az ókorban azt tartották, ha a háborút márciusban indítják, szerencsés kimenetelű lesz. Ami igaz a háborúkra az igaz az üzleti életre is. Így a tavasszal eljött a kampányok időszaka is.

 

Ilyenkor már 3-4 hónapos időszakokban, egymásra épülő kampányokkal és taktikában érdemes gondolkodni. Ilyenkor érdemes a szezonális kampányainkat elindítani és ezekben a hónapokban érdemes a tematikus kampányainkra is ráerősíteni, a terveink megvalósításának érdekében.

 

A tavaszi kampányok kulcsfontosságúak, az egész évre nézve

 

Sok cég a fejlődésének és az ehhez szorosan kötődő kommunikációs stratégia kialakulásának az elején járva, főként ezekre a kampányaira helyezi a hangsúlyt.  

 

Számukra rendkívül fontos egy egységben látni ezt az időszakot nyárig, félévig. Az éves teljesítményük kulcsa lesz, ez a kampány időszak.

 

tavaszi kampányok

Mi éppen ebben nyújtunk kiváló támogatást, az erre, a 4 hónapos időszakra megtervezett az üzleti kampányaidat támogató csomagunkkal. Amiből ráadásul az első lépések, a márciusi tervezés és bevezetés teljesen ingyenes, minél előbb vág bele valaki a kampányaiba, a taktikája kidolgozásába, annál több támogatást kap tőlünk.

 

A csomagok díja, a teljes 4 hónapra szól – 4 havi nagyon komoly marketing és kampány munkát adunk oda 50%-os kedvezménnyel. Ez alatt az időszak alatt ráadásul a kampányaink segítségével, sokkal többet megtudsz a vásárlóidról, mint korábban bármikor.

 

Ráadásul most a Google-val kötött megállapodásunk révén, a Google hirdetések kidolgozásához, azok stratégiájának felépítéséhez, most magától a Google Szakértői csapatától kapunk támogatást. Speciálisan fognak foglalkozni a mi ügyfeleink kampányaival és segítik, azok minél hatékonyabb megvalósítását. Tesztelünk, olyan kampányfejlesztéseket, amelyek mások számára még nem publikusak.

 

A nagyobb Tavaszi Hadjárat csomaghoz, ráadásul elkészítjük a Kampány oldalak kidolgozását és azok teljes körű kereső optimalizálását is, szintén a Google szakértők segítségével.

 

A Tavaszi Hadjárataink segítségével, most 2016 tavaszán, így nem csak egy hadosztályt, hanem egy egész hadsereget – a Google támogatásával – állíthatsz, annak a szolgálatába, hogy a kulcsfontosságú tavaszi kampány időszakot pozitívan zárd.

 

Válaszd ki a megfelelő kampány csomagot még most és holnaptól máris el kezdjük felépíteni a kampányaid! <-- Kattints ide a megrendeléshez!