A Pénzügyi Szeminárium legfontosabb gondolatai

marketing debrecen

A válságban is azok felé áramlik a pénz, akik megragadják a figyelmet. Anélkül, hogy magunkra, termékeinkre, szolgáltatásainkra irányítanánk a figyelmet, nem lesz elegendő pénzünk. A figyelemfelkeltés, a figyelem irányítása, kommunikáció nélkül nem lehetséges.

 

Amennyiben a régi kommunikációt folytatjuk, egyre többet veszítünk, mert amíg a keresleti piacon elegendő volt az előnyök hangsúlyozása, addig ezzel mára többnyire csak bosszantjuk a vásárlóinkat, partnereinket. Bosszantjuk őket, mert teljesen tisztában vannak az előnyökkel, a saját vágyaikkal, s ha nem tudják ezeket elérni, akkor ezek az előnyök csak frusztrálttá teszik őket.

 

A vágyak nehezebb megvalósítása miatt, a válságban a jövőkép az, ami legelőször eltűnik a fókuszból. Jövőkép nélkül a legfontosabb a túlélés. Amennyiben nem tudunk másokat segíteni a túlélésben, akkor nem lesz szüksége termékünkre, szolgáltatásunkra

 

video debrecen

A legfontosabb feladat ezért, hogy felénk áramoljon a pénz, a túlélésben segítővé válni termékeinkkel, szolgáltatásainkkal. Amennyiben sikerül megvalósítanunk ezt, az ajánlatok ezen szempontoknak megfelelő kidolgozásával, akkor tettük meg az első lépést.

 

Ezt rengeteg, a vállalkozói életből vett esettanulmánnyal, ami igazából a sava borsa egy ilyen szemináriumnak, világították meg az előadók. Amennyiben Önnek és vállalkozásának is szüksége van arra, hogy változzon a pénzáramlás iránya, s Önnek legyen több bevétele, akkor keressen bennünket nyugodtan, mert mi valóban tudunk segíteni a túlélésben.

 

S még egy jó hír: a jövőben is szeretnénk folytatni ezeket, a partnerkapcsolatunkból eredő ingyenes szemináriumokat, amit kár lenne kihagyniuk, mert az itt megszerzett információk segítik vállalkozása működését, a túlélést segítik, a megváltozott gazdasági körülmények között is.