Online Marketing Oktatás

Tóth Csaba, 2016. máj. 11. 4:07   [ 2016. máj. 11. 5:35 frissítve ]
online marketing oktatás

A kommunikáció és az ehhez használható online eszközök tárháza szinte napról napra bővül és változik. Önállóan ezzel lehetetlen a lépést tartani, vagy a teljes munkaidőben az újdonságok megismerése vinné el az időnket.

Fontos azonban megtalálni ebben a rengeteg információban azokat, amit hatékonyan mi is tudunk alkalmazni a saját cégünkben. Enélkül ugyanis gyorsan elveszítjük a versenyképességünk. Ebben segít az online, személyre szabott oktatásunk.


Mi nem fogjuk általánosságokkal tölteni az időt, mint a legtöbb csoportos képzésen. Mi azonnal és a Te igényeidre szabva mutatjuk be - Skype-on keresztül - azokra a problémákra a leghatékonyabb megoldást, ami téged érdekel.

Legyen az a honlapod látogatottságának növelése, közösségi média kampányok kivitelezése, vagy a Google hirdető rendszerének a kezelése. Bármilyen területen pár óra alatt használható tudást kapsz, amivel azonnal javíthatod az online kommunikációd és az értékesítésed.

online marketing oktatás

Az óradíjunk 4 ezer forint, amiért mindazt megtudhatod, naprakészen, a legújabb újdonságokkal, amit mi is alkalmazunk annak érdekében, hogy minden olajozottan menjen a céges kommunikációban. Rendeld meg az első oktatási órát most rögtön, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot.