Márciusi ajánlat

Tóth Csaba, 2012. márc. 10. 8:40   [ 2016. máj. 23. 13:32 frissítve ]

marketing debrecen

Márciusban végre mindenki úgy gondolja, hogy érdemes belevágni azokba az új dolgokba, amik év végéig is biztosíthatják cégünknek a lendületet, ehhez mi is szeretnénk hozzájárulni.

 

Tapasztalatból tudjuk, hogy a válság hatására mindenki számára, az a legfontosabb, hogy lefelé nyomja az árakat. Ez lett az új referencia pont az üzleti életben, add kevesebbért, azt, amin már amúgy is kicsi az árrés. Közben igyekszünk elfelejteni, hogy a partnerünk milyen minőségben, milyen megbízhatóan, s mennyi ideig dolgozik nekünk, vagy velünk együtt. Itt az ideje, hogy megváltoztassuk ezt a referencia pontot, s inkább arra koncentráljunk, hogy mit érhetünk el közösen, az együttműködéssel. 

 

Ehhez, arra van szükségünk, hogy mások is tudják, milyen munka az, amit mi végzünk, ennek bemutatására a legkiválóbb eszköz a film. Egy film, amivel nem előnyöket mutatunk be, hanem azt, amit valójában tudunk, amiért érdemes nálunk elkölteni a pénzt. Ehhez legalább 210 másodpercre van szükségünk, ennél kevesebb idővel nem tudjuk megfelelően közvetíteni az üzenetünk. A 210 másodperces, árrésünk növelését segítő filmet kínáljuk egyrészt.

 

Amennyiben viszont folyamatosan szem előtt akarunk lenni, kell a folyamatos kommunikáció, ehhez ajánljuk a Google Hirdetési Rendszerét, aminek az elindítása jelent csak nagyobb ráfordítást, ami még így is egy rádió kampány, vagy újsághirdetés árához képest elenyésző. Nem beszélve arról, hogy kampányunk üzemeltetése, akár év végéig is, már nevetségesen alacsony költségekkel megoldható. S garantáltan jó minőségű vásárlókat szállít, s nagyon sokat megtudunk általa a piacunkról.

 

S végül segítünk abban, hogy több pénze legyen. Az újabb szemináriumunkat szintén neves előadó tartja, s még abban is segítségükre lesz, hogy plusz források révén, akár csak a feléből megússza az éves marketingjét. S ebből az elfelezett költségvetésből, viszont a bevételeit még inkább növelheti. 


Meghívó Pénzügyi szemináriumra 

A válságban azt játsszuk, hogy senkinek sincs pénze! Ez nem jó játék!

Valóban a pénz a legnagyobb probléma?

Hogyan szed rá bennünket a válság?

Hogyan éri el a válságnak nevezett intézmény, hogy „elfelejtsünk” pénzt keresni?

 

A titok: a pénzzel semmi probléma nincs!   

Meg kell végre értenie mindenkinek, hogy:

         1. mi a pénz?

         2. mi vonzza a pénzt?

         3. mit kell csinálni a cégen belül, hogy felénk áramoljon a pénz?

        4. mit kell csinálni a cégen kívül, hogy felénk áramoljon a pénz?

Természetesen, ha már pénzről van szó, hogyan tud egyszerűen pénzhez jutni? Van megoldás!


Helyszín:             Hotel Lycium, 4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3.

Időpont:              2012. március 28.    9-11 óráig

Részvételi díj:   INGYENES, ELŐZETES JELENTKEZÉSHEZ KÖTÖTT, 
a korlátozott férőhely miatt!