Karácsonyi kampányidőszak 2016

Csaba Tóth, 2016. nov. 11. 10:19   [ 2016. dec. 9. 7:42 frissítve ]

Egyedi Google karácsonyi kampányok tartalom menedzsmenttel.

 

Azért, hogy végre helyi cégek ajánlatai uralják, a Karácsonyi Vásár idején az online médiát, a saját városukban, megyéjükben.

 

Google Hirdető rendszere folyamatosan változik, s folyamatosan új lehetőségeket kínál. Aki nap, mint nap nem foglalkozik vele, nem tud hatékonyan hirdetni benne.

 

Ugyanakkor nyilvánvaló, hogy ma, ha valaki valamit keres, akkor beüti az internetes keresőkbe, vagy éppen cikkeket, vásárlói véleményeket olvas valamelyik honlapon. S ha valaki keres és nem találja meg a Te kínálatod, ajánlatod és releváns cikkek mellett sem a Te ajánlatod, terméked látja, akkor olyan helyen költi el a pénzét, olyan vállalkozásra szavaz forintjaival, amelyiket megtalál és megfelelő információkat kap tőle.

 

A Google Hirdetés segít abban, hogy egyrészt azokat, akik a Te termékeid, szolgáltatásaid keresik elérje, valamint tudd növelni meglévő vevőidnél a vásárló kedvet, aktuális ajánlatok bemutatásával.

Ahhoz, hogy hatékonyan működjön a Google Hirdetés, kellenek a jó kampány beállítások, a megfelelő ajánlati tartalom kitalálása és ennek folyamatos prezentálása.

 

S mi úgy gondoltuk, hogy mi lenne, ha a saját városukban, megyéjükben, az internetet böngészők előtt, sok érdekes ajánlatot bemutatva nagyobb arányban a helyi cégek jelennének meg.

 

Az éppen pénzköltést fontolgató vásárlók, jobban megismerhetik, beazonosíthatják a helyi cégeket - mert ma sajnos többnyire még mindig inkább a multiknál költenek - és inkább náluk hagyják az ajándékra szánt forintokat.

 

Az ajánlatban 50.000 forintos hirdetési költségkeret található 50 napra, ami arányosan csökken, attól függően mikor kapcsolódik be valaki. 

 

 

Egyedi Facebook kampányok tartalom menedzsmenttel.

 

A legtöbb online hirdető rendszer oly könnyűnek tűnik, hogy bárki költhet el benne pénzt. Azonban ahhoz, hogy valóban működjön is Neked, egyrészt hatékonyan kell beállítani ezeket a programokat, sok-sok buktatót kikerülve, másrészt kell egy kitűnő ajánlat, egy kitűnő sztorival, jól felépített tartalmakkal a Facebookon.

 

Nézz szét, a hirdetések között melyik villanyoz fel igazán Téged? A sok arctalan kitűnő termék, 50% kedvezménnyel típusú kommunikáció, vagy valami ennél jóval érdekesebb dolog. 

Nyilván a jó kampány beállítások, a megfelelő tartalom kitalálása és ennek folyamatos prezentálása hozhat csak sikert. S mi úgy gondoltuk, hogy mi lenne, ha ezt a sok érdekes értékesítési sztorit helyi cégek uralnák a saját városukban, megyéjükben, a Facebook-on a karácsonyi vásár idején. Az éppen pénzköltést fontolgató vásárlók, jobban megismerhetik, beazonosíthatják a helyi cégeket - akik, most többnyire inkább a multiknál költenek - és inkább náluk hagyják az ajándékra szánt forintokat.

 

Kampány ütemezés

 

A kampányba karácsony előtti 10-dik napig lehet bekapcsolódni, sávos rendszerben.

Minél előbb kapcsolódik valaki a kampányhoz, annál olcsóbb lesz számára a kampány napi díja.

 

A kampány részeként, egy az ajánlatot tartalmazó oldalt hozunk létre, a cég meglévő honlapján, vagy amennyiben nincs honlapja, akkor saját domain nevünk alatt készítünk egy az ajánlatot tartalmazó aloldalt.

 

Átbeszéljük, meghatározzuk, hogyan épüljön fel a kampány, milyen vezérgondolatok mentén kommunikáljunk, milyen hirdetéseket hozzunk létre ehhez.

 

Amennyiben év végén, a karácsonyi vásárlási kedvet kihasználva szeretnéd a bevételeid jelentősen növelni, ahhoz a vásárlók szeme előtt kell lenni a kitűnő ajánlatokkal és egyedi kommunikációval. Egy ilyen kampányon csak nyerhetsz.

 

 

Idősávok és díjak, az adott kampány időszak elindulása előtt 3 napig lehet csatlakozni hozzá:

 

Kampány zárás 2016.12.24-én 16 óra 12 perc 24 másodperckor.

 

50 napos kampány csatlakozás November 4-től 

40 napos kampány November 14-től 

30 napos kampány November 24-től 

20 napos kampány csatlakozás December 4-től 

10 napos kampány csatlakozás December 14-től 

 

 

Az utolsó kampány időszakra december 13-án délután 14:00-ig adhatod le az igénylésed.

 

Kampány zárás 2016.12.24-én 16 óra 12 perc 24 másodperckor.