Karácsonyi, év végi kampányok 2015.

Tóth Csaba, 2015. nov. 12. 6:08   [ 2015. nov. 12. 14:35 frissítve ]

Radikálisan más dolgokat kell tenned, - ha a vásárlói, vagy ha vállalkozói piacra dolgozol - ebben az időszakban!

 

A karácsonyi vásárlók

 

karácsonyi kampány

Ez az az időpont, amikor ha a vásárlói piacra dolgozol, akkor pár napon belül muszáj elindítani a kampányaidat, mert sokan már a novemberi fizetésükből elkezdik a karácsonyi ajándékok beszerzését.

 

S amennyiben nem tudod eljuttatni azokhoz a vevőkhöz sem az üzeneted, akik korábban vásároltak, vagy érdeklődtek nálad, akkor bizony ezeket a pénzeket máshol költik el a vásárlók!

 

A kampányodnak két fontos célkitűzése lehet:

 

A, a meglévő vevők vásárlásra ösztönzése, hogy a karácsonyi ajándékok között gondoljanak, mint lehetőségre, a te termékeidre is.

 

B, azoknak az új vevőknek a megszerzése, akik pontosan, olyan termékeket keresnek karácsonyra, mint a tiéd.

 

Ehhez alkalmassá kell tenni a kínálatodat, s az eszközeidet, amivel a régi és új vevőket eléred.

 

A céges ügyfelek

 

Minden cégvezető és az adott vállalatnál dolgozó ember sem tudja függetleníteni magát, attól a változástól, amit a karácsonyi költés jelent és így az ő agyuk is, ha akarják, ha nem beruházási, költési üzemmódba vált.

 

Egy cégvezető, ilyenkor már a jövőre koncentrál, igyekszik lezárni a lehető legjobban az aktuális folyamatokat, hogy azokra építve tovább lépjen.

 

A céges kommunikációban év végén éppen, ezért a PR-nak van döntő jelentősége, s ezt kétféleképpen alkalmazhatod:

 

A, össze lehet foglalni mindazokat az eredményeket és mérföldkövetek, amiket ebben az évben elért a cég. A partnerek, mind díjazzák ezeket a történeteket, mert ebből látják miért érdemes az adott céget választani.

 

B, a 2016-os évre várható újdonságokat és fejlesztéseket harangozzuk be, amivel még jobban tudjuk szolgálni az ügyfeleink érdekeit.

 

Ezeknek a PR akcióknak a lebonyolításához is nagyon fontosak a rendelkezésre álló kommunikációs felületek és módszerek átvizsgálása.

 

Akár vásárlói, akár céges ügyfelei vannak valakinek a ma megnyitott Karácsonyi kommunikációs szolgáltatás Akciónkat remekül kitudja használni, hogy termékeivel elérje a karácsonyi vásárlóit, vagy erősebb pozíciókat építsen ki vállalati ügyfelei körében!