Építs valódi vásárló közösséget 2015-ben!

Tóth Csaba, 2015. febr. 3. 4:06   [ 2015. márc. 24. 10:36 frissítve ]
Facebook kampány Akció

Mindenki olyan közösséget, vásárlókat szeretne maga körül, akikkel könnyen megtalálja a közös hangot, akikkel könnyen szót ért, mert sok mindenben tudnak azonosulni. Ez a privát életben is rendkívül fontos, de ugyanilyen fontos az üzleti életben is, hiszen életünk nagyobbik részét a munka teszi ki.

 

Miért is fontos, egy jól felépített közösség köröttünk?

 

"...az olyan helyzetekben, amikor biztonságban érezzük magunkat, olyan emberekkel vagyunk körülvéve, akikben maradéktalanul megbízunk, gyakran visszatérünk a félelemnélküliségnek és a spontaneitásnak ehhez a természetes [gyermeki] állapotához. Lazák vagyunk, fesztelenek, természetes önmagunkat nyújtjuk. Ezek életünk legjobb pillanatai, a csúcsélményeink. Azok az alkalmak, amikor maradéktalanul boldogok vagyunk. Ez a normális, természetes emberi állapotunk." - Brian Tracy

 

A tudatos közösségépítés azonban nem egyszerű feladat, ehhez több szakaszon keresztül vezet az út. Először többnyire csak álközösség alakul ki köröttünk, felületes kapcsolatokkal, kommunikációval. Ahogy bővítjük ennek a közösségnek a kereteit a felületesség úgy csap át káoszba, mert az elvárásaink, az értékeink itt számos módon sérülnek. Ebben az állapotban sokszor érezzük, csak az szól hozzá a dolgaimhoz, aki rosszakat mond róla.

 

Facebook kampány Akció 2015

Így a káoszból a kiüresedés irányába mozdulunk el, amikor azt gondoljuk teljesen felesleges minden erőfeszítés, mert az emberek ilyenek. Ez az a pont, ahol akár vissza is eshetünk a magányba, a közösség nélküliségbe, vagy visszahúzódunk a szűk családi körbe. Aki viszont mindezen túlteszi magát és folyamatosan dolgozik a közösségépítésen, folyamatos kommunikációban van, az végül is eléri az igazi közösséget, amiben otthonosan érzi magát.

Linkedin céges oldal

 

Melyik közösségépítő szakaszban vagy?

 

Ezek a szakaszok nem statikusak, egymástól szigorúan elkülönülők, hanem egymásba mosódnak, sokszor bizonyos mértékig egyszerre vannak jelen az együttlét ideje során. Bár a végső cél az igazi közösség kialakítása, ez a szakasz sem egy statikus állapot, mert ennek az állapotnak a fenntartása "karbantartása", is sok gondoskodást igényel.

 

 

Februárban most ezt segítjük a közösségépítő akciós csomagunkkal, hogy a céged könnyebben végig menjen ezeken a szakaszokon és legyen végre valód vásárló közönsége.

 

A csomagtartalmát és a rendelésed itt nézheted meg és adhatod le, amiben a 10 hónapnyi kampányt 254.800 forint helyett 2015-t tiszteletére 15%-od kedvezménnyel 21.658forint/hó áron kötheted le.