2016-os Közzöségépítő csomag

Tóth Csaba, 2016. febr. 2. 4:54   [ 2016. febr. 6. 3:01 frissítve ]
Építs közösséget az év végéig a terveid, gondolataid és termékeid köré!


közösségi média csomag
Egy jól felépített közösségi marketing stratégiával építhetsz csak valódi vásárló közönséget. Így gyűjthetsz embereket a terveid és gondolataid köré.

 

Mi segítünk neked kidolgozni ezt a stratégiát, sőt a megvalósításához a folyamatos Kampány menedzsmentet is kedvezményesen végezzük el az év végéig!

 

A 2016-os évi közösségi marketing stratégia tervezéshez elkészítjük, vagy a legkorszerűbb módon beállítjuk, módosítjuk a Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Google plus és Linkedin oldalaidat.

 

Ehhez jön a 11 hónapos folyamatos Közösségi média Tartalom és Kampány menedzsment. Minden egyes hónapra ajándékba kapod hozzá a 11 darab egyedi közösségi média fejlécet is, - azokhoz a csatornákhoz, ahol van egyedi fejléc dizájn elemként - és ezek alapján kidolgozzuk, valamint elkészítjük a kampányaidhoz az adott hónap kreatív anyagait is.


. Ezzel a csomaggal így elvállaljuk a céged teljes közösségi média kommunikációját.

 

. Kidolgozzuk a stratégiát és meghatározzuk hozzá a megfelelő taktikai lépéseket, hónapról-hónapra.

 

· Minden hónap végén egyeztetünk veled, hogy az adott taktikának megfelelően mik lesznek a következő hónap aktuális témái és milyen kampányokat érdemes ehhez rendelni.

 

· Ehhez mindig elkészítjük a megfelelő tartalmakat. Frissítjük a fejléceket, fotókat keresünk, amelyekkel illusztrálni tudjuk a kampányt. Minden egyes közösségi média csatorna felülete egyedi méretekkel rendelkezik, így a különböző csatornákhoz tartozó kampányok mind-mind egyedi grafikai tervezést igényelnek.

 

Folyamatosan megírjuk a kampányokhoz tartozó posztokat, a megfelelő szövegeket. A nézettség és a hirdetési statisztikának megfelelően heti 3-4 posztot készítünk

 

· Így nemcsak a hirdetéseid, de a megadott témának megfelelően a tartalmak is mindig megújulnak kreatív módon.

 

Az Akciós csomag segítségével év végéig elkötelezett vásárló közönséget építhetsz.


A csomagban elérhető kedvezmények:

 

Közösségi Média Stratégia tervezés 68.800, a tartalom és hirdetés menedzsment - ez nem tartalmazza a hirdetési díjakat, melyet a megbeszéltek szerint a kiválasztott közösségi média felé kell fizetni – Facebook 18.600/hó, + a többi közösségi média felület együttesen 18.600/hó.

 

A közösségi média kampányokat úgy építjük fel, hogy a Magyarországon ma legnépszerűbb Facebook legyen a kampányokat integráló oldal, de emellett kihasználjuk a többi közösségi csatornában rejlő történet és márkaépítési előnyöket.

 

közösségi média csomag
A 11 havi kampány és stratégiai tervezés összesen nettó 440.800 forint.

 

Amit most februárban 111.900 forintnyi összkedvezménnyel, havi nettó 29.900 forintért állíthatsz a kommunikációd és az éves terveid szolgálatába.

 

Az Akciós csomag február 29-ig köthető le az első díj befizetésével.