2015-ös Tavaszi Hadjárat

Tóth Csaba, 2015. márc. 12. 2:12   [ 2015. márc. 16. 1:02 frissítve ]
Online Hirdetési Kampány

Ma már nem lehet kívül lenni az Online világon, ma már nem lehet kihagyni a célzott Online Hirdetéseket.

A hagyományos hirdetésekhez képest lényegesen olcsóbbak és sokkal inkább célzottak. A két legnagyobb internetes szolgáltató a Google és a Facebook szinte havonta fejleszti ki újdonságokat, azért, hogy potenciális vevőinket elérjük.


Pontosan ezért az organikus keresések mítosza már csak a teljesen újra telepített és soha nem használt számítógépeken létezik. Ezek minden keresési előzmény nélkül első kereésre azt látják, amire optimalizálni tudunk. Ám a második, harmadik, negyedi keresés már számol a keresési szokásainkkal, már jegyzi milyen honlapokat néztünk meg előtte és ahhoz közel álló releván keresési találatokat mutat.


Az internetes keresők, ugyanis ma már minden keresési szokásunkat és érdeklődési körünket rögzíti, így két azonos korú és végzettségű, de teljesen más érdeklődési körű ember teljesen mást lát, ugyanarra a kulcsszóra a találati listán. Mást látnak, mert vannak, olyan specifikus érdeklődési területek és korábbi keresési szokások, ami miatt más oldalakat lát relevánsnak számukra a Google és így szabja személyre náluk a keresést is. S ugyanez igaz a Facebookon megnézett Hírekre és tartalmakra is.

 

online hirdetési kampány

Ezeket, a személyes preferenciákat csak célzott online hirdetésekkel lehet felülírni. Ma már azért kell kereső optimalizálni, hogy minél olcsóbban hirdethessünk és az adott témában, először keresőket elérhessük, hogy aztán a vevőinkké váljanak. Amennyiben nem használjuk ezeket az eszközöket, rengeteg potenciális vevő vész el örökre és szerzi meg a konkurencia őket. S ha konkurensünk elég profi, akkor ezeket a vevőket folyamatos tartalomszolgáltatással meg is tart. Így aztán már később hiába próbáljuk őket eléri.

 

Tavaszi Hadjárat Kampányunk abban segít, hogy - ahogy egyik ügyfelünk mondta: "Ha ezek a hirdetések nem futnak, azonnal megérzem." - végre hatásosabban elérhesd potenciális ügyfeleid és folyamatosan a szemük előtt legyél.

 

online hirdetési kampány

Ráadásul Húsvétig jelentkezhettek rá, de minél előbb teszitek ezt meg, sokkal többet nyertek vele időben és pénzben is, mert a teljes kampány és optimalizálási munkákhoz, a 30.000 forintnyi ajándék Hirdetés mellé, akár 1 hónapnyi ingyen szolgáltatás is jár. Minél előbb rendeled meg a szolgáltatást, időben és munkában annál többet kapsz érte. A szolgáltatás ideje ugyanis június 30-ig tart.

 

A részletekről érdeklődj telefonon: Tóth Csaba 06-30-2066-147

 

A kétféle kampány csomag tartalmát pedig tekintsd meg a Webshopunkban, az Akció fül alatt.