2014-ben is használd ki Őszi filmkészítési Akciónk!

Tóth Csaba, 2014. szept. 1. 12:22   [ 2014. szept. 1. 12:36 frissítve ]
film és videó készítés
Jellemzők, paraméterek: 5 perc filmanyag, amiből készülhet, akár több film is;  PR, Referencia, Bemutatkozó riport, Imázs, vagy Szolgáltatás-, Termékbemutató film egyaránt. /Az öt perc filmidő felosztható egy 2 és egy 3 perces filmre is./  Az Akciós csomagot vedd meg most!


1. Több fényt!  Ajándék Google Kampánnyal. A kedvezmény mértéke: nettó 47.000 forint -

2. Még több fényt! Ajándék Google Kampány + 1 perc reklámfilm. Kedvezmény mértéke: nettó 53.000 forint -

3. Még fényözönt!  Ajándék Google Kampány + 1 perc reklámfilm + 50 darab DVD.  Kedvezmény mértéke: nettó 73.000 forint -

 

Miért most? Nyárutón, amikor remekek a fényviszonyok és zsong az élet, érdemes ezeket a körülményeket kihasználva elkészíttetnie aktuális céges filmed, amely az év hátralévő részében kitűnően szolgálja üzleti céljaid! Segítségével már a következő év stratégiáját is meghatározhatod.


   Mi többféle típusú filmet is tudunk céljaidra ajánlani és azt a filmet készítjük el, amivel valóban növelheted a hatékonyságot.
   Több mint 3000  céges film készítése után mi valóban a legjobb filmes megoldást ajánljuk Neked! Nézd meg YouTube csatornánk!

 

Milyen problémát oldasz meg vele? Túl sok költségedbe kerül az üzenetet eljuttatni a vevőidhez, partnereidhez. S ennek ellenére sohasem érzed, azt hogy teljesen megértették volna a szándékod. Mindig újra és újra megkérdezik cégeddel, termékeddel, vagy szolgáltatásoddal kapcsolatban ugyanazt? 


Már több éve igyekszel bemutatni céged, szolgáltatásaid, termékeidet és  mégis kevesen ismernek elég jól, nem tudják mennyi mindenre jó a terméked, a szolgáltatásod?


Hosszú évek munkája maradt már dokumentálatlanul, mikor tudod, hogy minden jól működő vállalkozás büszke a tradíciójára és ezt nemcsak fotókon örökítik meg! Az élő ember gesztusai, a munka, a termék bemutatása a filmen élő marad, mert nemcsak a pillanat ábrázolására képes, mint a fotó.


Ezeket a problémákat nagyon könnyen kezelheted egy jó, célirányosan elkészített filmmel.

Az Akciós csomagot vedd meg most!

 

film és videó Akció
Bónuszok! 5 perc film - Operatőri munka, narráció, vagy interjú, vágás, online programozás, optimalizálás és YouTube-ra feltöltés.

+ Ajándék Google Kampány nettó 28.000 forint értékben az elkészült film és a honlap oldalának, ahol beillesztésre kerül népszerűsítésével, az ehhez tartozó 20.000 forintos kampány programozási és beállítási munkákkal együtt.

+ 1 perc reklámfilm 

+ 50 darab egyedi DVD a filmből

 

Akció ideje: Az Akciós filmkészítési csomag a kedvezményes teljes  díj befizetésével leköthető Október 3-ig. A film elkészítésének végső határideje október 31.

 

A Több fényt! Marketing Akció szolgáltatásait az Őszi kedvezményekkel csak 7 cég vásárolhatja meg. Az egyes elérhető csomagokról tájékozódj a WebShopunkban.

 


Választható bónuszok csomagonként:

 

+ nettó 28.000 forint ajándék Google Kampány - ebből 20 ezer a hirdetési költség, a többi a programozói, kampány menedzsment munka - az elkészült film népszerűsítésére.


+ 1 perc reklámfilm


+ 50 darab egyedi DVD az elkészült filmből

youtube videó készítésEnnél olcsóbban, ennél több szolgáltatást sehol nem kapsz egy ilyen típusú filmhez, ne szalaszd el a lehetőséget, legyél Te is azok között, akik megvásárolják!


Legyen gazdag az év végéd és jól megtervezett a 2015-es éved, ebben egy jó film és a hozzá kapcsolódó kampány kitűnő segítséget nyújt a cégednek!